Panel → Profil bölməsindən məlumatlarınızın surətini (JSON) yükləyə və hesabınızı həmişəlik silə bilərsiniz.
Silmə şəxsi məlumatlarınızı, dəstək tarixçənizi, rəylərinizi və cihazlarınızı silir, lisenziyalarınızı ləğv edir. Sifariş və ödəniş qeydləri mühasibat üçün şəxsi məlumatsız saxlanılır. Əvvəlcə pul kisəsi balansınızı çıxarın və ya xərcləyin - silindikdən sonra bərpa olunmur.
Bu məqalə faydalı oldu?