Panel → Profil bölümünden verilerinizin bir kopyasını (JSON) indirebilir ve hesabınızı kalıcı olarak silebilirsiniz.
Silme; kişisel bilgilerinizi, destek geçmişinizi, yorumlarınızı ve cihazlarınızı kaldırır, lisanslarınızı iptal eder. Sipariş ve ödeme kayıtları muhasebe için kişisel bilgi olmadan saklanır. Önce cüzdan bakiyenizi çekin veya harcayın - silindikten sonra geri alınamaz.
Bu makale yardımcı oldu mu?